Ultrasound scan minggu lain tapi tunjuk fetal age sama. Normal ke?

Hi all, nak minta pendapat.. anyone ada share same experiences as me tak? Last week rabu scan , ultrasound scan tunjuk baby 9 minggu tapi hari ni saya buat scan lagi sekali untuk check, baby is 9 weeks too. Sepatutnya scan hari ni based on my lmp, it’s more accurate. Based on my lmp, memang this week is my 9 weeks tapi saya risau kenapa last week scan showed 9 weeks( one week extra) then hari ni tunjuk sama. Macam tiada growth . Risauuu. Tapi dr cakap baby heartbeat semua normal

1 Balas

Selagi ade heartbeat inshaAllah okay mommy