35w3d baby melintang

Last scan 34w dr cakap baby melintang itu pon pergi scan sebab saya pelik kenapa perut atas saya rasa kosong. Next scan khamis ni harap2 baby pusing lah sebab sekarang ni saya rasa perut kiri kanan saya still penuh and tendangan pon saya rasa bahagian kiri kanan je. Siapa ade tips untuk bagi baby pusing elok masuk laluan?

1 Balas

Ad sy dgr org ckp, sllu borak dgn baby dlm prot.. N kerap gosok prot tu... Sy prnh rsau, prot sblh kanan mcm benjol mungkin lutut or kepala baby.. Jadi kanan besar dari kiri.. Rsau sgt2 time tu... Tgk esok pg, alhamdulillah ok dh... First pregnant ni mcm2 dugaan sbb xde pglmn kan... Sy 32weeks