Pregnancy Week 37

Hi mommies semua. Nak tanya, normal ke rasa tak boleh tidur sebab baby active bergerak? Pusing kanan dia keras sebelah kanan, pusing kiri dia keras sebelah kiri, tidur terlentang lagi rasa tak selesa😅 atau saya kena pergi check ye dgn doctor untuk scan? #firsttimemom #advicepls #pleasehelp

7 Balas

normal jee.. sy skng dah 39w.. yaAllah dy pnye berjoget tu.. 😂 bapak dy ske pulak tu melayan smpai sejam lebih main cuit2.. kte dok tahan jeee rse nak muntah.. tp tgh menikmati dy lasak2 sblom dy keluar.. takot nanti rinduuu.. tapi kalau dy active sgt tak mcm biase + u ad rse contrction.. kene cepat2 g hospital.. takot ap2 plax baby..

Normal puan. Kecuali puan rasa sakit sangat sampai tak boleh nak bernafas dengan betul. Sakit sampai rasa ke tulang. Bawah rasa macam nak tercabut. Tu tak normal. Usap perut tu pujuk baby 👌🏼😘

normal je. sy dh 39week ni bby kerap aktif malam2.. mmg tk boleh tidur so sy suruh bapaknya letak tgn kat perut.. terus diam

sama la normal la tu . .kdg tu smpai nk tdo pun xboleh sbb dia aktif 😂

normal sis sy pn rsa benda yg sma...36w..

samalah tp normal juga..

Sama.. normal tu..