34minggu sakit bawah perut

34mggu sakit bawah perut..normal x ya? Nak kata sakit nak membuang tak juga..tapi rasa sakit..tido malam nk pusing kiri kanan rasa sakit..berat je rasa..ke sbb baby nk masuk laluan..? Ada x momy2 yg 34w skrg ni rasa macam apa yg saya rasa...

4 Balas

ya sama. sy pun masuk 34w. mmg gitula kot. saya rasa sama camtu. nak alih baring kiri ke kanan kene naikkan kaki lipat dulu baru leh gerak slow2 kalau kaki lurus rasa sakit sangat n tegang bawah perut. mmg baby sy kepala dah kat bawah. jadi berat situ. bangun pun kene tampung perut baru leh bangun. tu pun suruh husband yg tolong kadang 😅😅. Pengalaman. 10 tahun menunggu. rasala segala nikmat mengandung. Moga allah ganti dengan lahirnya anak yg soleh.

Saya pun mcm sis dh 34 minggu. Masa baring kalau nak alih badan kekiri/kekanan sakit sangat private part dgn celah kangkang tu. Nak bangun tidur pun sama huhu normall je kot sebab baby dh menurun kan

3w ago

Samaaa..sy 31w, klau dh mgiring bila nk kalih bdn tu mmg rasa sakit dkt bhg tulng miss V..kdg rasa sakit/pedih dkt rusuk kanan

Sy pun sama.. Sakit bawah. Nak bangun duduk atas lantai pun sakit. Malam tido tak lena. Asyik nak terkencing je. Kepala baby dah kebawah. Cepat letih

normal baby dh turun bawah