Mama Konfiuse

Last Saye Period 31/10/19..sampai Ke Hari Ini Saye Tk Period Lgi.. Simtom Pening Tu Ade.. Prot Pon Rase Tk Selese.. Sye Dah Cek Upt.. Dn Hasil Nye Negetif.. Adakah Terlalu Awal Saye Cek?? So Wktu Bile Yg Sesuai Tok Sye Cek Upt Blik..

2 Balas

cuba repeat upt minggu dpn pulak sis. buat awal pagi air kencing pertama . masa tu hormon hcg tgh tinggi. senang detect kalau betul pregnant.

Saya pun sama! Last period 14/10, tapi sampai dec still lagi negatif adoi