Haid sehari saja

Assalamualaikum, saya nk tanye ad sape2 penah alami mcm saye tak.. Bulan lepas saye dtg period sehari je, bulan nie smlm baru period.. Tapi harinie tinggal sisa2 je.. tapi dkt bwah perot saye rase tk selese.. 2hari lepas saye ad jumpe dokte sebab perot saye rase tk sedap, bdan saye rse lemah, mcm kembung perot.. doc cek upt tapi result negative lagi.. so ad sape2 penah alami mcm saye tak?

1 Balas

Cuba refer doctor pakar untuk check masalah rahim / perut. Tak elok dibiarkan, takut jadi lain

3y ago

sebab haritu cek doc pon dia tkde cakap ape.. dia just tgk cube tgk lagi 2 3 hari mcm tu.. tapi bwah perot tu tkde la rase sakit cume rase tk selesa je