UPT POSITIF KEMUDIAN NEGATIF

last period sy pada 4.4, sy cek upt pd 10may keputusan kabur. then 14may sy buat lg skali upt negatif. harini 15may ada keluar tompok2 coklat dari bwh. apa yg patut sy lakukan ye?

UPT POSITIF KEMUDIAN NEGATIF
4 Balas

Sama lah. Last period 6/4. Check upt 12/5 naik dua line. Harini terus pegi scan kat clinic. 5weeks dah. Better pegi clinic check.

12mo ago

doctor check date last period then scan sekali. Alhamdulillah dah ada kantung. Next check up tggu 9week utk scan heartbeat.

Nanti update tau kalau dah pergi klinik. kes sy pun lebih kurang awak 🥲

sis da pergi klinik? nnti updtae ye.sy pun mcm awk🥲

Awak pergi klinik ya.

12mo ago

baik puan terima kasih ye