upt test

Hai mommy2 semua.. Sy nk tanya,hrini dh 2hri period sy delay,sy ad alami spotting pd 13/7 ritu dn smggu slpas tu sy cek hsilnya begini..adakah ni negatif atau positif? Last period sy 27hb 6 .. Hrini sy bt test skli lg tp msih jugak negatif 😞😔

upt test
4 Balas

doa banyak2..nampak line yg sangat2 samar x dapat dilihat mata kasar..hehehe..hanya ALLAH yg maha mengetahui..jaga diri..

-ve .. xpe sis jgn ptus asa .. truskn usha yaa insyaallah ada rzki ❤️

4y ago

sis ttc dh bpa lma? jgn ptus asa truskn usha , insyaallah ada rzki sis dan suami ❤️

Takpe sis, jgn putus asa, insyaAllah lepas ni ad rezeki, aamiin

4y ago

T.kasih☺☺

Negatif

4y ago

Huhu xpelah mgkin kali ni bukan rezeki lg kot tq sis🥰