Positif ke kalo upt mcm ni?

Last period 8/11/2021. Sblm ni period tak teratur.. Sy check guna clear blue.

Positif ke kalo upt mcm ni?
13 Balas

sy pun dpt weak positif mcm ni. cek guna CB digital pun mmg pregnant. cek guna upt lain sangat2 weak positif, scan mmg betul pregnant. eloknya pegi scan sbb period xteratur kn, sbb xtahu berapa mggu. nanti masa scan akan nmpk GS tu akan tulis brpa mggu. kes ni sama mcm sy. tp sudahnya ni, xmonitor dr awal.. sy dh keguguran. mmg xda rezeki kli ni, tkpe la. sy redha dh.

2y ago

kdg org kata false positive. sy ada dgr video mna tah, xda istilah false² tu😅 tp entahlah. mcm sy mmg pregnant then gugur..