missed 11 days period

Last period 18 aug. Upt -ve. ? 3x check dri yang murah ke mahal termasuk la clear blue. 1st nk pregnancy.

2 Balas

pengalaman sy haritu , sy lewat period 7 hari , tapi sy xcheck pun pakai upt , lpstu sy nk kepastian , sy pegi klinik kerajaan , msa jumpa dktr , just ckp pening n kerap muntah2 , tapi sy bgtahu sy missed period dh 7hari , terus diorg buat urine test , n disahkan mngndung dh 5wks . hehe sy xpkai pun alat check pregt . jumpa dktr puas hati , 😊

Period teratur tak? Mcam akak saya berbadan gempal, cek upt -ve. Tapi kena mual2 pening, gie klinik scan perut. Doc tgok mmg dah ada baby. Cuma cek upt -ve.

4y ago

Lebih baik pergi klinik utk tahu lebih lanjut..