period delay

My last period 22/5/2020.. I already calculated from my last period until today.. That is 4weeks 6day.. Is that pregnant?? Check with upt already,but just one line..

1 Balas

boleh jadi pregnant boleh jadi hormon agak tak stabil akk. sbb sy pun macam. sy pikir pregnant tapi cek upt satu line je. padahal delay lama.. akk jaga pemakanan and kesihatan akk ye. jangan stress and jangan banyak pikir. mungkin punca hormon kita tak stabil jadi delay kita punya period... apapun, kalau dah lama tak period try cek upt lagi...

2y ago

waktu awak tak period lama tu keputihan ada tak?