positif @ nagatif

last dtng bulan 24/1/2020 blan lpas

positif @ nagatif
25 Balas

Sy last dtg period 21/1/2020 setiap bln xpenah missed period.. Cuma beza die sblm ni sy mkn pil perancang cycle period sy 30ari..lps stop mkn pil period sy 2 bln bturut² 34ari..tp skrg dh lebih 34ari masih xdtg period jugak.. Sy dh buat upt test ms lewat sehari tp sy yakin - ve.. Pg td sy buat semula lps 2 3 ari sy rs musykil pulak sbb upt tu nampak pelik 😅 sy ummi kpd sepasang anak dh.. So sy xkesah +ve or - ve result.. Cuma rs risau sbb xperiod² lg.. 😩 Tu result upt sy pg td

Sy pun last period mcm awk...lewat 2 ari sy check,,dh tau +ve...tp x yakin tggu pg td lewat dh 7 ari,,,mmg terang double line tu...tahniah utk awk....

4y ago

tahniah untuk sis n taniah untuk sy jgak

Positif dh tu sis. Sy last period 26/1. mula² check mmg kabur sgt. Pstuh sy try cek plk smalam dh terang benderang dh 😊

4y ago

tahniah untuk kita

alhamdulillah.. tahniah2.. jaga dri n kandungan sis.. smoga dpermudahkan sgala urusan sis.. 😘😘😘

4y ago

trima kasih amin

Tahniah sis.. Pesitif tu.. Bed rest.. Jgn buat kjer beret2.. N g kk buat pengesahan kehamilan..

4y ago

Alhamdulillah💕

Tahniah sis.. Jg dr sbb baru 4w + tu. Semoga dipermudahkan 😊

4y ago

Welcome sis ☺️

Positif, In Shaa Allah. Tahniah sis 😍

4y ago

alhamdulillahh

In shaa Allah, positive ni. Tahniah!

4y ago

amin trima kasih

Ada harapan tu. ..😊😊😊

4y ago

Amin

Tahniah sis....positif tu 🥰

4y ago

alhamdulillah syukur