Adakah anda tahu langkah-langkah pencegahan untuk bayi mati dalam kandungan?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

4473 respon

12 Balas

masa preggy dulu suspek anemia..mcm2 doc takutkan kita pasal ni. so memang kita study betul2 research kat google. Alhamdulillah baby now ok je. Harap dijauhkan kes ni😞

Kna jga ksihtn mental, fizikal..ambk mknn brkhasiat... Kna alert ssngt psl kiraan grk janin

pernh ada pengalaman bby mati dlm kandungan..

4y ago

aamiin ya rabb.. 🥰🥰🥰

Kira prgerakkn bby+kicking?? Adakah btl?

Super siliping be careful bby

morning baby where up....

Tak tahu.. terangkan

Tidak, blh terang kn

baby and siliping..

good apps