Bagi anda yang mana lebih penting? Material lampin atau harga?

Lampin terbaik di sini: <a href='https://my.theasianparent.com/jenama-lampin' target='_blank' >https://my.theasianparent.com/jenama-lampin</a>
Voice your Opinion
Material lampin
Harga lampin

267 respon

7 Balas

Harga, material. Ada je harga lampin pakai buang yg material ok Asal sesuai dgn anak. Drypers Wee Wee Pet Pet Gold Pet Pet Day & Night Molfix Extra Dry Sekarang guna: Cute & Care(Lotus's brand. Ni selalu sold out sbb paling murah yg kami guna untuk anak, sesuai dgn kulit anak) Genki Active (sbb Cute & Care selalu sold out). Tukar jenama diaper sbb tak sesuai sbb bocor, tumbesaran, masalah ruam.

material..nk2 jika anak jnis kulit snsitif..mmg perlu ttg kepentingan material lampin

mmg tgk material sbb beli molfix rosak kulit anak....yg mahal xsemistinya bagus kan hm

5mo ago

Leezaa, Betul, cute & care paling murah dan kualiti ok sesuai kulit anak Tapi saiz XL selalu sold out 😅

sy sukakan material dia dan tengok juga harga

dua2 kene tgk jgk

material

balance