Persiapan Bersalin Sebelum Due Date!

Lama lagi je due date anda, Ibu? Jom lah kongsikan dengan kami kot ada yang sama tarikh dengan anda! Hehehehe... Sementara tunggu due date tu persiapan bersalin dan persiapan barang newborn macam mana pulak? Haa, berapa % je yang anda dah sediakan?

Persiapan Bersalin Sebelum Due Date!
59 Balas

due 20/2, harini last kerja. Ambil cuti awal seminggu since perut dah makin kerap mengeras & brixton hicks kerap dtg. Baby first, harap urusan bersalin dipermudahkan dan selamat. So far Dr takde mintak serah diri awal cuma if 20/2 tak bersalin lg nanti kena jumpa pakar. Then pakar decides perlu serah diri or tak sebab sy +ve gbs. Lain² masalah takde, gdm, urine, hb semua clear semoga semua mommys yg menunggu due selamat melahirkan baby dan dipermudahkan