Dalam keadaan semasa, adakah anda sedia untuk melakukan ujian saringan (swab test) jika anda jatuh sakit?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

1933 respon

13 Balas

Ya..dah buat dah ari tu. Sbb kdg2 lps menyusu klu x mnum air byk tekak kering..n cuaca pun asyik ujan masa tu..mmg rasa seram sejuk nak demam..xlama tu sy sakit tekak..jd rasa risau tkt covid ke apa bhaya bby pulak nnt..jd sy buat swab test lps tu utk nak confirmation la.. Alhamdulillah la negatif..mgkin x sdp bdn sbb cuaca n krg air la..pastu dh okay sehat blk skg..tp better buat klu ragu2 kan..utk keselamatan org sekeliling jgk.

bila perlu je. tapi i kontak rapat suami positif, kena swab. pastu positif..hah..berhuhu la kuarantin kat umah. peliknya sampai sudah xde simptom

Nak tak nak kena juga buat #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Ya, sudah pasti #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Ya..btindak sblum tlambat.. #TAPactiveusers

Ya..utk kbaikan brsama😊 #TAPactiveusers

ya.. utk kepastian

wow

ya