Adakah anda pernah terfikir untuk melakukan rawatan IVF sekiranya tidak mempunyai anak dalam satu jangka masa?
Voice your Opinion
Ya, jika mampu.
Ya.
Tidak

2062 respon

13 Balas

Terlintas juga nak buat IVF. Bila baca info tentangnya, saya berkeputusan untuk tidak melakukannnya sebab peratusan untuk berjaya rendah, maka terus fikir kos dan emosi. Adakah saya boleh menangani emosi sendiri dengan kos2 tinggi semua tu... Maka, berkeputusan untuk tidak.

ya..dlu pnh plan mcmtu sblm tahu blh preggy natural..sbb klu ikutkn doc kata xleh preggy sbb ada endometriosis stage 4 ...ingt nk try ivf.. alhamdulillah atas rezki Allah beri... #TAPSupermoms

Memang dalam perancangan dulu. Sekali belum sempat buat da melekat sorg. Kuasa Allah

alhamdulillah...skrg nie sedang mengandungkan baby ivf 🤗

Dalam islam boleh je buat IVF? #TAPsupermoms

berdamai dengan takdir

Mungkin #TAPsupermoms

ya jika mampu

#TAPxTanamera

jika mampu