toooink

lagi 5 hari edd kk.. baby still sronok dduk dlm perut.. mngeras sane sini.. bnjol2 perut mama nye.. mngeras sakit pinggang dah ni.. dduk lama x boleh, kne sandar.. baring pn slalu nk tlentang.. kalau ngiring x slesa walau ngiring lagi ok.. ermm moga2 ade la tanda sblm edd.. aamiin.. scary jgak ni.. huuhuuu..

1 Balas

Baby sis suka mengeras tak sebelum2 ni ? Mengeras bila gerak. Macam strecthing dlm dlm perut gitu 😁