sis tnya je

normal ke 22w perut asyik mngeras je?? dah tu ssah nak tido baring..lebih slesa tido dduk? atas sofa (letak bntal kat blkg then kat kpla then kat pggang..lpastu kaki lnjurkan) x pa kan..hehe

1 Balas

Ikut keselesaan sis. Perut saya pun mengeras kadang-kadang & sekarang 24minggu. Hari tu ada tanya nurse, dia habaq biasa tu sebab baby dalam tu tengah tukar posisi. Ada juga yang saya baca sebab baby dalam tu tengah membesar jadi itu yang terasa.

5y ago

Kalau sis risau, baik pergi ja jumpa doktor & jangan tunggu. Tak pun try gi klinik swasta sementara nak tunggu appointment.