Adakah anda rasakan kuarantin 14 hari di rumah ini berkesan dalam mengurangkan nombor kes pandemik yang sedia ada sekarang ini?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

1820 respon

14 Balas

Better kuarantin di tempat yg hosp punya. Lebih efisen sbb takut terdedah dngn ahli keluarga ke apa di rumah. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Ya..cara yg bkesan utk putuskn rantaian covid19 nie dgn kuarantin betul2..jgn pentingkan diri...semoga kita bebas dr covid19 nie..💪

bergantung kpd disiplin patuh SOP kuarantin di rumah

ya.. itu la yg diamalkan di eropah dan ia berkesan

Ya Kalau betul2 ikut #TAPactiveusers #TAPSupermons

Ya #TAPsupermoms #TAPactiveusers

pray

yes

ya