Please yang dh brsalin tu bagitahu sya brpa kos untuk bersalin di kerajaan, bersalin normal our cser

Kos bersalin ?

62 Balas

Saya baru bersalin minggu lepas kat hospital sungai buloh czer. RM130+ je termasuk duduk wad 7 hari.

2mo ago

Awak nurse kat sg buloh okay tak ? Takot lak kita lagi 2 weeks .

nk tnye gak siape de ic merah belakang ic to tulis Malaysia Klau MCM to Brpd ye kos bersalin

brslin czer hosptl melaka 2020 2x induce ubat 1x belon..duduk 5 ari 100 lbh je kne bayar..

sy bsalin d hospital kerajaan 2021 masa c19.. emergency cser.. warded 4ari. kos dlm rm124

Bersalin bulan lepas suami byr rm100 lebih je wktu discas ,tapi kalau czer mahal ckit lah

Iyer sis brpa byaran kos brsalin skrang ke free😅

2mo ago

Berbeza dgn hospital dan condition baby & ibu. 12 thn dhl, sy czer dan anak pertama sy muntah darah masa under observation, dan dia stay dlm wad 3 atau 4 hari, kosnya lebih rm300 - rm400. Ini harga kerajaan caj pd 12 tahun dahulu. 2022, anak kedua sy caj dlm rm150-rm200 sj, czer juga, stay hospital 1 mlm, discaj hr kedua.

saya baru sahaja melahirkan secara czer di gv hosp. kos rm150++ sahaja. 3hari 2malam

Nak tahu jugak betul ke kerajaan boleh request wad untuk kelas pertama/kelas kedua?

Sy bersalin di hospital ampang.. rm 30 saja bersalin normal sy kena byar ari tu

saya czer kat hospital sg buloh. wad biasa. dlm seminggu jgk. total RM500 ++