Beza pembawakan baby boy n girl?

Korang...yg penah mengandungkan baby boy n girl,ada beza x pembawakan dorg? Dri segi pemakanan,breast @ sebagainya..share ckit..hihi

2 Balas

Mse ank first sy gurl, slalu mgiring ke kiri n second boy, slalu mgiring ke kanan.. Alahan 2 2 ank sama jek, first trimester mg alahan but msok second trimester da ok.. Kalo perut plak, rase cm sama jek.. Yg pnting dua2 xde strectmark. Hahahaaa..

baby boy sy dulu perut besar bulat haha...girl.tak tahu sebab anak baru sorang hhew