barang baby

Korang start beli barang baby masa prgnt bape bulan ya ? share pengalaman . sy tk sbr nk beli .. skrg baru 17 weeks

33 Balas

Sye start beli mse 16w. Sye beli brg berpantang dlu. Msuk 20w ke atas bru start beli brg baby. Bila da 32w skarang ni alhamdulillah semua da setel. Nasihat sye, better beli awal² sikit² dari da hujung² nak beli smua skali harung 😂 terasa mcm air duitnya nnt haha sbb brg baby mmg mahal mostly..tpi depens klau berkemampuan nak beli sekali gus takde msalah pun 🤗