Start Beli Barang Baby

Hi mummy².. Bila korang start beli barang baby? Suggest please..

16 Balas

Sy masa 5 bln hari tu dah start beli..bila dah masuk 8 bln nnt mmg tak larat nak berjalan dah..dah start sakit2 kaki pinggang punggung..so better start beli sikit2 n nnt dah hujung2 tu boleh tmbh2 mana yg kurg beli thru online je 😉👍

perancangan nak beli masa 6 bulan nanti tapi saya dah tak sabar sangat nak beli baju baby yang comel hihi sekarang baru 4 bulan, untuk hilangkan rasa teringin tu saya beli la dalam sehelai dua dekat shopee dulu #firstbaby

saya masa umur 5bulan dah start beli sikit-sikit , barang untuk warded beli dulu khas barang saya semua dah siap tunggal jamu dan benkung je. nanti bulan depan dah 7bulan baru beli barang baby lengkap .

Beli sikit² start 4 bulan. Baru tak rasa bersalah sgt beli barang banyak dan tak terasa duit terbang. Sedar² barang baby dah full. Hehe

Masa masuk 2nd trimester.. Beli sikit2 sbb klu bli skali banyak susah la sikit.. Nnt dah 3rd trimester takut dah x larat nak jalan..

Saya start dri 7 bulan da bli sikit, tup2 da lengkap smua, now tinggl tunggu hari lagi.. Mummy tolong doakan smoga Di permudah kan

4 bulan sya dah beli sikit2,kat shoppe...skrg dah 7 bulan 2 minggu,tinggal beli brg berpantang dan susu pampers jer

4 bln da start beli sikit2 . sekarang dah 7 bulan tgl nak beli yg penting2 mcm pampers, pam susu etc

6bulan ke ats. Tp penat la sikit. Sbb perut dh bsr. So xmampu nk jln2 sgt survey byk tmpt😂.

Boleh je beli sikit sikit sis, beli awal awal ni senang, sy beli masa 28minggu.. semputt 🤣