barang baby

berapa week dah boleh beli barang2 baby eh? sy dah 21weeks tak beli ape pun lagi..sbb pulak tanya dah beli barang baby belum..korang bape baru beli?#ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

8 Balas

Sy pon teringin nk beli awl.. Tp tu la org sekeliling pesan beli time 28w nti.. Sy pon xdela nk tny mcm2 tp sy paham maksud diorg huhu. Xpe kalau mcm sis nk beli.. Beli la sikit2 dulu..

Beli msa 21weeks pn blh sis,blh start beli sikit2 dh.Supya nnti lbih byk.Lgipun klau beli sikit2,tu sng kita nk organize smpai complete.

Saya baru nak masuk 20w tapi dah start beli mcm troli & penyidai baju baby tu. Tapi dah start nak membeli benda benda basic dulu

Sya dh 22minggu, langsung blm beli apa2 lg brg bby🤭🤭.. In sha Allah, nnti je beli sekali time beli baju raya

Saya start tahu gender dah start membeli, saya beli sikit2 sebab tak terasa sangat sedebuk duit keluar 🙊

sme lah x prepare ap2 lagi..#geng21week

saya suka mula beli masa 24w

Sy dh beli sikit2 dulu