barang baby

Korang start beli barang baby masa prgnt bape bulan ya ? share pengalaman . sy tk sbr nk beli .. skrg baru 17 weeks

33 Balas

saya start 16 week dh cri brg2 bayi..beli ansur2 klau x abih laaaa oii brg bayi mahai2 skrg ni..sbb tu beli brg die..skrg 19 week brg baby sume dh lengkap ni kumpul duit tuk set lps bersalin plak..sbb byk lagy komitment kn kne gune duit lagy2 time pkp ni..tkot ape2 kite kne standby awai2..senang..bile brg anak lengkap x delah nk fkir sgt yelaa brg bayi dh berapa dh mahai2 berlaka..ape2 pon bincng ngn suami buat plan mcm mne..x delah kelam kabut ke ape ke..kan🤗🤗