Jus Mamariam

Korang sape yang pernah cuba jus mamariam? Please share ur feedback

17 Balas

Saya amalkan, Alhamdulillah mual memang tak de sepanjang pregnancy ni. Cuma kalau termiss mula la tekak tak selesa semua. Hb pun alhamdulillah elok, cuma next ni nak minum air gula, harap lepas juga la asbab jus mamariam ni. Sebab ramai feedback jus ni elok. Oh ye, pembuangan pun lawas setiap hari sampaikan asal makan je membuang. 3 kali makan, 3 kali membuang. So tak risau berat akan naik mendadak ke apa. Semua clear 😂 Ni sy punya pengalaman la. Now masuk botol ke 3 consume. Start daripada ikhtiar nak mengandung, sampai dah lekat ni still continue