uri dekat bawah

Hi korang nak tanya. Sy pregnant 18weeks. Then pergi checkup doktor ada pesan 'uri awak dekat bawah mcm menutupi pintu rahim. Hati2 masa buat kerja and banyakkan rehat. Tapi bila baby makin membesar uri akan bergerak naik keatas.' Memang risau dibuatnya. Betul ke uri akan naik sedikit demi sedikit? Takut sy kalau tak nanti kena ceaser ?

2 Balas

Saye 29 weeks..skrg tgh warded sbb uri bawah..mmg kene total bed rest..hope nnt scan uri tu dah di tempat sepatutnye. Doakan sye jugak ye..

5y ago

Aminn..dokter kate uri akan bergerak sendiri..kat hospital ni just kene best rest,kurang kn jalan.bnyakkan sujud..hope semue okay la..

InsyaAllah nnt uri 2 brgerak skali ngn bby...byk masa lg...blh ikhtiar...sy pn cm2 msa 7 bln n g scan 2 mnggu kmudian uri da ade tmpt die...

5y ago

Jgn stress² ye...moga smuanya selamat nnt...