Jerawat

Korang kulit cantik x masa pregnant. Muka saya teruk naik jerawat siap burn muka. X tau la apo nak buat ni

2 Balas

kusam,naik jerawat kat dahi..jerawat halus..blkng bdn pon sme naik..

5y ago

btl tu..bila fikir ada bby dlm prt..kite cb kawal sikit..xdala nk mrh terlalu lama..nk ngs lelama..nk mrh lelama..set dlm kepala je..t kite ada bby dlm prt.

Saya masa pregnant babygirl mmg mcm tu, kulit muka mmg..... 😬😂 tapi bila pregnant my boys muka berseri-seri pulak, jarang nak ada jerawat. Perubahan hormon masa hamil.

4y ago

Sy keliru, ada org kata klau bby boy muk kusam...Malas mekap.. Tp sy elok org kata muka bseri..Jerawat naik mcm biasa sebulan sekali seketul...nak pulak sy mmg bukan jenis bmekap..Tp dokt kata mcm lelaki..