Gender baby

Hi yesterday i pergi buat gender check for my baby and now i'm 18 weeks.. Korang agak agak baby i boy ke girl? hehehe

Gender baby
12 Balas

sy ingat nk scan 20week ni , skrg 18week , harapnyaa gegirl hahaha sbb first boboyy , kedua gegirl tapi gugur , so kalini hrp gegirl .. tapi mana mana jantina pn okay je hhaha asalkan sihat kann mama

Nmpak mcm boy 😍 sbb dulu pun doctor ada ckap boy mmg paling senang nak detect. Yg perempuan je susah nak caya sikit takut tiba2 kluar eh boy pulak 🤣

4w ago

Tulah.. Semalam lepas makan terus pergi scan, haa terkangkang dia tunjuk ada punai, happy kot dapat makan😂🤣🤣

Awal aek da bole nmpk.apepon jgn brgntung dgn scan sgt sbb prnh trjdi mse scan lki kluar pmpn. Doa byk2 pd Allah

4w ago

Tulah semalam scan tu kira luck je la nampak gender sekali, ingatkan nak detail scan biasa je kan.. Sekali dia tunjuk pulak hehe

mcm boy... ok ooo awal nmpk... hrap² sy ada brpa mnggu lg bru nak scan 20w pnya.. doakn yg baek2 yerr

4w ago

aamin.. tq sist n smoga u pn dgn baby sihat² slalu💞

saya pn dh 18 week x saba juga nak check gender 😍

macam boy je tu ..hehe

mcm bby boy..

mcm boy

boboi

mcm boy

4w ago

Wow hehehe, i mana mana pun okay tapi kalau boy jackpot lah hahaha my husb excited gila sebab ada geng😂