Apa nk buat klu baby ada cradle cap ni?

Korang apply apa²x dkt kpala baby? Mcm mana nk bg baik cpt? Pkai syampoo atau biar je? Klu ltk baby oil makin teruk kan? Geram tau rasa nk kopek je.. tp mesti sakit kesian baby.. dkt bhgian kepala lain pun ada cuma tompok sikit² x bnyak mcm bhgian dpn ni..

Apa nk buat klu baby ada cradle cap ni?
2 Balas

nnt lama2 hilang sendiri awak. sy pon masa dlm pantang baby ada cradle cap ni. masa shampoo rambut. awak massage dkt bahagian cradle cap tu slow2. nnt lama2 okay

letak minyak rambut bby, biarkan dlm 10minit, then sikat slow2 pkai sikat bby. then masa mandi syampu. buat smpai kurang

10mo ago

betul cara ni. jangan biar. saya ritu biar igtkan hilang tp tak. jadi kuping keras wrna gelap. start tu trus sy buat mcm ni