Zincofer oh zincofer

Kongsikan pengalaman buruk mommies dgn zincofer. Nak baca, sbb pengalaman sy yg baru 3 hari mkn zincofer mcm teruk bebeno. Nak tahu cerita org lain pulak, sama teruk mcm sy tak

7 Balas

bertahan 3 hari je, sebab asyik muntah lepas makan tk sampai 30min pun even mmg makan before tidur (dgn sunquick kosong) pasai loya dia takleh bawak bincang, nak tidur pun tak senang, terganggu sangat😩 lepas dah wek2, baru lega sikit. now dah tukar ke Sangobion, baru 2 hari try.