tolong jawab ye mommies

Knpe ye sy perasan kdg2 babybump besar..kdg2 kecik.. ni pn dh 34weeks pn saiz mcm bru 5bulan.. stress btol bila org beza2 kan babybump dgn org lain.. tp scan baby berat normal pulak.. knp babybump sy taknk mmbesar mcm org lain..kdg rsa mcm tak mngandung pn..

2 Balas

Sama mcm saya 7 bulan da tp x mcm pregy.mil sy kata sbb ruangan perut org x sama sis.mcm kita ni x nmpk besar sbb baby ketepi atau riant dalam besar.kalau yg nmpk besar tejojol tu selalunye perut die nipis.

4y ago

Kli*

Ketuk je kepale orang y sebok beza beza tu. Y penting baby sihat sis. Take care yaa 💞

3y ago

aii..xsuka betul org nk pegang2 perut ni.