NAK TANYA

Knpa tgn sy kiri kanan kebas2 ya..xbole nk pgg ape2 brg lme sgt,lg2 kalau bgn tido msti kebas..

2 Balas

Orang cakap benda tu normal . Salah satu syndrom yang ibu ibu akan dapat bila pregnant . Kalau macam saya tak kebas . Tapi start kandungan 6 bulan pergelangan tangan saya sakit , kadang urat macam tersentap , waktu dalam pantang tu lagi sakit , nak mandi kan baby apa semua susah sebab tangan tak berapa kuat nak dukung anak . Sekarang anak dah 4 bulan , tangan kiri dah okay , tangan kanan ada lagi sakitnya

5y ago

Yeke sis..ok2 sis tq..

sy pon bgun pg mst kebas tgn kiri

5y ago

Ye..tgn kiri paling sakit2 sgt..kdg rasa nk ngs pn ada