tgn lengoh dan kebas

hai mami semua sape pernah rasa lengoh tgn dan kebas2 sekejap tgn kiri sekejap tgn kanan smpi lenyoh tahap nk menangis urut pon xjalan sape penah alami kat sini#ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Tahu tak puncanya? Macam saya sbb mengurusksn anak yg semangat. Setakat yg saya buat, saya bertahan, letak lotion panas mustajab, air sejuk untuk legakan sementara dan senaman jari kelingking sentuh ibu jari shj.

2y ago

sy letak jugk krim mustajab tu nk kata buat kje,jemur baju,basuh pinggan,sapu lantai tu je la yg di buat

Minta bantuan nurse/doktor. Tapi sy haritu pun masa pregnant mmg mcm sis tp xde la smp nk menangis.

2y ago

Sapu minyak panas. Makan Panadol sis.