Wad FPP Putrajaya

Hi..ada tak yg bersalin di wad fpp putrajaya masa pkp ni? Blh share procedure mcm mana? Husband still blh masuk labour room n teman dlm wad tak?

3 Balas

Bersalin kat hospital putrajaya bulan ogos 2020. Tah laa, kat kaunter cakap boleh, bila dah sampai LB , nurse kat LB pulak cakap xboleh. Boleh kalau ada buat covid test katanya. N kalau kat wad pun suami x boleh melawat kecuali ada buat covid test

Maaf takde pengalaman bersalin di Hospital Putrajaya masa pkp. Harap Ibu2 lain boleh share experience. #TAPsupermoms

rasanya saya pernah nampak ada Ibu yg share pengalaman bersalin FPPP putrajya. Pn boleh search