confuse

Kndugan sya 28 weeks bru lps scan dr ckp smua ok x ad mslh cuma baby sy songsang kepala dia sebelah kanan kene tnggu 36 weeks nanti tengok macam mna klau songsang jgk kene refer ke pakar sya skrg btol2 tgh risau firstbby plk tu?

2 Balas

Jgn risau sis..baby skrng ne mmg akn pusing2 lg dlm tu, nnt dh masuk 30w++ dia akn slow pusing kebawah balik.. sy pun mcm ne jugak mase 32w bby songsang, after hampir nk masuk 36w baby dh kembali normal..sis selalu la usap2 perut, cakap2 dgn baby suruh pusing.. ❤️

Time awak solat, awak bg sujud lama skit in sya Allah anak akn perlahan2 berubah..ni petua Dr kwn2 yg pernah jd camni..boleh gk awak ckp n pujuk baby suruh dia pusing...

5y ago

Sy xnk lah smpai czer risiko bnyk..