baby songsang 22week

Assalam mumy2 semua , sya risau tdi masa pergi kk doc ada buat scan . baby dia ckp ok je cuma dia songsang ?. doc cakap skg awal lagi baru 22week dia bagi sya masa smpy 36week kalau baby x pusing2 jugak sya kena bedah ? masa tu terus sya x boley nk cakap banyak makan semua x lalu. sya asyik pikir pasal tu je , sya call mak sya dia ckp jgn risau doa banyk2 pikir yg elok2 je insyaallah semuanya di permudahkan . ada x mumy2 semua penggalaman sama mcm sya , baby akan berpusing berapa week ye ? sya takut ?

1 Balas

InShaaAllah, tak dak apa-2 sis, jangan risau, nanti dah nak dekat bersalin kepala baby akan turun kebawah .