34 minggu berat baby x ckup berat.

Kna tahan wat sbb berat baby 1.8 kg 34 minggu.spattutnye 2.1 kg lau dah 34 minggu.

111 Balas

sama berat dgn ank sya no 3 dulu .. and dia pon keluar 34w .. dia nak keluar sendiri time tu .. suda laa breech😅nak x nak emergency czer sbb ketuban dia dah pecahkan ..

insyaallah..doa byk2 pde allah..mkn kurma..ape pon yg pnting kite doa ank lahir sihat smpurna insyaallah..sye bru lpas scan detail 2 hri lpas..34weeks baby brat 2.77kg

saya 34week1day .....berat baby dh 2.4kg.... tp smlm dah ada tanda darah......ptutnya 6 hb 3 admit wad sbb nk czer kli ke3.....tp rasanya x smpt nk tgu tarikh tu....

2y ago

oo sis kali k 3 czer...brpa minggu bru sis czer spatut nya ...sbb saya kali k 4 czer tapi blm ada tarik bila kena czer😒 skrg saya 34.2w da..perut slalu mgeras

32w berat 2.5kg. Rasa mcm besar pula. Tp doc kata normal

2y ago

saya 34 minggu berat 2.7 ,16/6 36 minggu kena serah diri,sebab pakar ckp baby besar

sy pun 34minggu doct cakap perut sy kecik , tapi baby dah 2.3kg . harap harap semuanya baik baik jela . semoga dipermudah segala urusan ibu ibu bkal melahirkan

haritu g hospital baby 33minggu 4 hari berat baby 2.35kg emm ... doctor pkar ckp bacaan bsp gula dlm darah tak bagus, 38 minggu dah boleh bersalin takut besar

Alhamdulilah 33w4d baby berat 2.10kg dah,tp smp klinik bilang nasz baby kau mcm besar JK ney🤔😅 mana mana JK la 😊 yg penting baby sihat🥰

saya bersalin 34 minggu, baby 1.9 kg.. Alhamdulillah anak saya sihat, xperlu bantuan oksigen.. sekarang 7 bulan, berat 6.1 kg.. Baby Prem❤

sy scan 32w,bby bru 1.778kg...mgu dpn nk scan tuk 36w...hrp2 brt bby naik la sb brt sy mkin trun dr awal booking...tiap bln akn trun 1kg

sy scan dgn pakar semlam,baby songsang. berat bby 3.1kg. tunggu 36w scan sekli lg kalo bby besar + songsang kene ceazer jugak.