Dah x rasa alahan

Ade x yg kat sini kandungan usia 9 minggu tp dah x de rasa alahan mual muntah?? Sy takut pula pasal tetiba x de pun rase alahan tu.. tp bila tercium bau ikan ngan minyak rasa muak dan pening normal ke???

2 Balas

Sis dah selamat bersalin ke ? Sy baru 6w tp xde alahan lg 😅 mcm tertunggu2 jgk. Normal ke xde rasa alahan lg ? Ke bila alahan start ?

2y ago

sis,,sy 7weeks bru kluar alahan tu😢 lapar sgt,tp bila mkn 2,3 suao ja boleh paksa😭 nangis sy kelaparan😓

sama laa sis..kadang on off, kadang xde.. normal je