Alhamdulillah...selamat melahirkn bby boy 3.82kg secara normal(39wks 2day)26/3/21...

Kluar lendir+drh pkul 1tghari, contraction 10mnit skali.4.30 smpi spital...6.30 chek bukaan n doc tros pchkn ketuban.kul 9 selamat bersalin.Semoga jd ad anak soleh n pnyejuk hati ummi n abi❤️Semoga ibu2 yg sdg menunggu hari pon d permudahkn urusan bersalin.

Alhamdulillah...selamat melahirkn bby boy 3.82kg secara normal(39wks 2day)26/3/21...
24 Balas

tahniah Puan n husband.. selamat berpantang , jaga diri, jaga emosi, semoga baby membesar dgn sihat . doakan kami yg menunggu zuriat ini ya 😊❤️🥰

alhamdulillah saya pun 39week2days today doakan saya brsalin sblum due jugk . due saya 02/04 ni 🥺

3y ago

Due 3/4 sme hrijadi sy😁😁

Alhamdulillah..tahniah sis..in syaa Allah semoga mnjadi anak soleh..Aamiin 😊

tahniah puan comel Baby doakan sy dan kandungan sihat Yee tengah PJJ ngn suami

Congratulations. Selamat berpantang. Jaga diri & jaga emosi.

alhamdulillah tahniah selamat berpantang sis

Alhamdulillah.tahniah.slmt b'pantang

tahniah dan selmt berpantang🤗

tahniah sis. selamat berpantang

tahniah dan selamat berpantang