Mohon doa untuk ibu2

Mohon doa untuk ibu2, semoga d permudahkn urusan NORKHAMISAH bersalin normal.. Sy admit ward dr smlm bukaan bru 2cm dn pgi ni pun still 2cm.. Due sptutny 27.07 tp smlm dh turun tnda darah n bby mgeras.... Semoga urusan kita smua yg nak dkt due d permudahkan bjalan lancar.. Aamiin 🤲

Mohon doa untuk ibu2
17 Balas

SemOga urusan sis d prmudahkn.. saya msh blm ade tanda² lagi due 26/7..isnin nie dh kena serah diri sbb ade gdm dc. SemOga Allah lancarkn urusan bersalin kita n semua ibu² yg lain juga..Aamiin

2y ago

Smoga urusan bersalin sis pun d permudahkan kan... Insha'allah d lancarkan... Aamiin2

semoga di permudahkan urusan awak .same due kite 27/7.. sy msih blom ada tnda2 ..selain mengeras2.. harap bersalin sebelom due..lau x kene serah diri 2/8..

InshaAllah Allah makbulkan doa kita smua. Moga sis dipermudahkan segalanya urusan bersalin amin🤲🏻🌹

Semoga sis dipermudahkn urusan bersalin .. dan semoga sis dan baby sihat2 je ..aaaminnn

2y ago

Aamiin2 🤲 terima kasih sis 💖

itu perkara biasa..kalau nk bersalin normal..sakitnya tuhan saja yg thu

Semoga dipermudahkan untuk mommy lahirkan baby. Aaaminn🤲🏻

semoga dimudahkan urusan puan bersalin Dan berjalan lancar amin

Terus kuat sis. Moga Allah permudahkan semua urusan sis ya.

semoga dipermudahkan urusan sis dan baby 🤲💞

Semoga dipermudahkan urusan sis bersalin..aminn2x