Kejap Nampak Line. Kejap Tak Nampk Line.

Klu period dah lewat 20 hari lebih. Cek upt kejap satu line trg (negetf) . Then kejap nmpk mcm double line pudar. (mcm positive). Pastu cek esoknya lagi.. Satu line pulak.. Normal ke? Sbb sya baca dlm ni yg lebih at berapa hari pun dah nmpk line trg.. ? Festime nie.. Ke mmg ada kes mcm saya yg dah lebih 20-30 hari keatas lewat period bru nmpk double line trg???? Help

3 Balas

sis... mcm mna result.. bole sharex.. sbb sy pon alami symptom sama mcm sis..