Kejap Nampak Line. Kejap Tak Nampk Line.

Klu period dah lewat 20 hari lebih. Cek upt kejap satu line trg (negetf) . Then kejap nmpk mcm double line pudar. (mcm positive). Pastu cek esoknya lagi.. Satu line pulak.. Normal ke? Sbb sya baca dlm ni yg lebih at berapa hari pun dah nmpk line trg.. ? Festime nie.. Ke mmg ada kes mcm saya yg dah lebih 20-30 hari keatas lewat period bru nmpk double line trg???? Help

3 Balas

X terg sis.. 18dpo saya pi klinik scan xdak apa. Sblm pi klinik buat jgk. Lgsg x nmpk double line.. Lps scan. Doc suruh buat upt kt klinik (masa ni pagi). Mula tgk upt. Doc pun tgk skli mmg satu line.. Masa sya dah beratur nk byr bil klinik...doc pggil msuk ckp upt sya ada line tpi kabur.. Hati ada happy lah. Blik tu beli clear blue.. Esok pagi test. Not pregnant. Pagi ni test lagi😂.. Trus x nmpk byg sis.. Itu yg sya pelek. Nape org lain (yg sya bca dlm group ni) mostly dah lewat beberapa hari dah trg line. Yg tak tahan Clear Blue pun tulis not pregnant. Pdhal dah msuk 20 hri lewat.. Kejap ada.. Kejap xdak. Risau plak.. Sbb xdak rasa skit perut ke.. Kebas kt breast ke.. Xdak lgsg.

2y ago

Soalan ni dh lama.. Skrg ada update trbaru tak mommy?

Pakai upt tu, test masa first sekali buang air kecil pagi2. Tu yg paling pekat kandungan hcg dalam urine. Kalau dh lewat 20 hari & pregnant biasanya akan nmpk terang 2 lines.

sis... mcm mna result.. bole sharex.. sbb sy pon alami symptom sama mcm sis..