Nk rujuk ke mana ya

Klu kita rse baby ad mslh..mcm ank sye,dia terlebih suka tidur meniarap buatkn sye risau...baby baru nk masuk 2 bulan...yg sye perasan,nafas dia mse meniarap lg lancar berbanding terlentang,nafas dia akn tersekat2 seolah2 ditahan2 nafasnya ... Dan dia tidur sgt2 lena klu meniarap atas peha sye... So,sye nk rujuk pakar apa dan mcm mne caranya? Perlu ke hospital atau terus ke klinik pakar ya? Buat appointment plk mcm mne?

1 Balas

sgt2 tk okay kalau baby tido meniarap bawah 9 bln. resepi SIDS tu sis. better sis check dgn dr. tk perlu info nurse . certain nurse tk tahu pun. better ckp je dgn nurse sy nk jumpa dr. n ceritakan pada dr apa problemnya. komen bawah ni pn tk disarankan join ya. sbg moderator sy nk highlight, group2 mcm ni bnyak risiko nya. boleh discam, data boleh dicuri melalui klik link, circle negative dll lagi. Kalau ada yg join, atas tanggungjawab sndiri. sy akan forward link komen tu kepada pihak TAP untuk tindakan lanjut.