cara tidur

Hai mommy semua... saya ada terbaca yg baby bawah 6bulan (maybe) tidak boleh tidur meniarap kecuali ada pemantauan. sekarang baby nak masuk 4 bulan (7/4) dia dh pandai meniarap 100% cuma kdg kdg je reti terbalik semula. kalau tidur malam dah 2 kali sye bgun tidur tgk dia nk tidur meniarap. xpe ke? sbb kita pun tgh tidur bkn sedar and dia xnagis pun.

1 Balas

anak saya dari kecik sampai besar tido meniarap . pernah consult doctor , doctor kata itsokay selagi dalam pengawasan / bayi dah boleh angkat kepala atau pusing sendiri .

5y ago

dari pantang mmg tidur meniarap atas bdn, tpi skrg dia meniarap sendiri. kita plak tgh tidur. risau je