21week

Klaw usia kandungan 21week tpi perut masih kecik,, normal kh?? Ramai kwn tmpt kja x pcya sya pregant 21w. Dan ada yg xtauk sya pregant.. Adakh disebabkn bdn sya kecik???

1 Balas

Normal je sis, yg penting baby sihat. Sy pun kecik, masa nak dekat bersalin tulah baru org nampak perut 😂

5y ago

Ya,, ada jugak tnya doc time cek up,, tnya bby sihat ke x.. Doc kata bby sihat xda mslh.. Cuma tu ja lah.. Sya x nmpak mcm pregnant. Hehe Mungkin dkt nk bsalin bru nmpak..😄😄