Ada spa2 yg blh kongsi petua mcm mn nak dptkan zuriat sy da 3 thun x Di kurniakan zuriat

Klau sy nak tau n nak dgr dr korang smua

22 Balas

Sy amalkn mnum air rebusan buah zuriat.. alhamdulilah.. yg lain kne follow juga mkn mkanan seimbang, jaga bmi..

boleh cuba try supplement pregnacare sis boleh search online , sy tk jual , sy share je 😁

blh try vit c dan vit e stp hr, kacip fatimah produk UTM, jus kunyit dan berdoa stp hr.

Sy amal acid folic and smpat mkn madu wawa zainal

Amalkan asid folic..insyaallah..bnyak kn brdoa..

Try search mamariam and consume . Insyallah

Dah jumpa doktor untuk check kesuburan ke?

4y ago

Better jumpa doktor dulu ntok tengok apa masalah yg mungkin kita ada. Check hormon, check tube peranakan, investigate dulu masalah yg ada. Once dah tau apa semua masalah, di samping rawatan doc, boleh cuba ikhtiar apa2 yg kawan2 kita suggest kan kat atas yg bersesuaian. Kadang2 kit dah try macam2, tapi rupanya yg kita try tu, makin memudaratkan. Jumpa lah doktor dulu.

Jumpa doktor. Cek suami dan isteri.

Sis cuba conceive guna opk strip.

Sy makan folic asid dan test opk