nak isteri hamil

Tapi Sya da cuba sedaya upaya tpi masih Blum di kurniakan zuriat..hmmm

21 Balas

In Sha Allah, rezeki tu akan ada satu hari nanti. Sentiase bersangka baik dgn ujian Allah ye Cik. Kita dah berusaha, mungkin ada Hikmah kenapa Allah masih belom kurniakan zuriat. Kalau masih ada mak ayah, berbaktilah kepada mereka sementara mereka masih hidup. Amalkan cari hidup yg sihat, dari segi pemakanan dan kesihatan tak lupa juga dgn solat. Cuba perbaiki mana yg kurang. Saya doakan moga dipermudahkan segala urusan dan akan ada berita gembira buat Cik dan isteri nanti. Amin🤲😊

Amalkan DUIT D= DOA U= USAHA I = IKHTIAR T=TAWAKAL Serahkan Rezeki anak pada Allah SWT..sabar..selalu meminta padanya...sy menunggu sejak 2007 lg...2x gugur..Alhamdulillah di usia 35tahun Allah hantar Rezeki dan Amanah yg x ternilai harganya...Allah tau bila waktu yg tepat utk dia hantar Zuriat pada kita...Alhamdulillah baby 2020 skg 25w4d🤣.

Kalau merokok, cuba puasa rokok dlm 2jam sblm bersama. Atau berhenti je terus... Sy hari tu consume jus mamomhope & suami jus enerjax. Lepas minum tu, suami jd xminat merokok.. Habis sebotol, terus lekat baby. Dkt 2 tahun jgak kami tggu nk dpt zuriat. Mcm2 dh try...

sabar..cuba bagi makan kat kucing jalanan@terbiar kt tepi jalan tu..selalu amalkan,,insyallah,,jika keduanya tiada masalah,,,akan ada rezeki untk awk nnti....

Try buat iui/ivf. Suruh wife join fb group iui/ivf, sana byk tips. Jgn merokok, jgn ambik jamu. Bykkan solat n sedekah. Usaha n tawakal.

Sabar..insyaallah dapat nanti....jgn pnh rse bosan dn jgn pnh mgeluh k...ni semua rezeki dri allah.kita hnya merancg je...sbr k

Sabar..sya lepas 4 tahun bru mengandung ank prtama..usaha lgi🤭smoga lepas ni ada rezeki kmu ..

Sabar.. Kami tunggu anak pertama 4 tahun, anak ke dua 6 tahun. Jgn putus harapan. 💪

Ada hikmah'y ALLAH lambatkan rezeki utk kita ..Banyakkn doa ,zikir ..Solat jgn tinggalkn. .

Bawak isteri mengurut dekat bidan kampung. InsyaAllah.. menjadi.. ikhtiar tak salah 😀