Baby bump😄

Nak tnya hehe ..7weeks preggy dah boleh nmpak ke baby bump ? Tngah confuse baby bump ke lemak je🤣sbb org ckap 2 bulan keatas bru nmpak baby bump ..

26 Balas

klau jenis kurus mmg blh nmpk https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

2y ago

Lambat lagi lah nampak baby bump kalau berat takat tu jer.

normal 4 bln ke atas baru nmpak sis tapi ikut bdn jugak kalau yg bbdn gempal lambat sikit nmpk sbb lemak tebal. tapi sbb excited ramai ibu perasan yg konon baby bump sebulan dua dah timbul sbb sy pun mcm tu masa ank 1st 😂

2y ago

tu lah sis ..sbb sy first baby tu yg berangan lebih depan cermin padahal perut buncit je😂

awal lagi tu 😁 sabar ye sy pun masa awal awal asyik tnya suami mana baby bump ni tak nampak pun.. sekali dah masuk 20 minggu ha bru nampak.. skrg ni dah mengah dah perut besar 😅😅

klau sy 7weeks mmg nmpak buncit. padahal sbb perut asyik kembung. perut sy jenis leper sbb kurus. so kesimpulannya 7weeks xnmpak lg babybump. janin pon besar kacang hijau lg

sy 5bulan bru nmpak baby bump...7w msih kecik sis blm ada janin or jantung lagi tue klau stgah org lah,sy 10w bru ada janin dan jantung baby...

Kalau saya 23 weeks bru nmpk sis, tu pon orang tegur kata nmpk sikit je, saya tak kisah asalkan berat dan saiz baby normal ikot minggu kita 😘

2y ago

tu la kan sis .. sbb first mom so excited nak tngok baby bump hehe ..

kecil lagi tu sis. baby bump tunggu 3 4 bulan ada lah, certain org masuk trimester 3 baru nmpk. its depend. just enjoy the journey mom!

2bulan ke atas?? Sy 6bln baru org perasan. btw Sy pn kurus je. naik 2kg je spanjang pregnant 7bln ni. mgkin sbb maseh alahan

masih awl. sy 7 bulan pun prt tk nmpk sgt . tmbah bdn bsar lag konfius lemak ke bby . tp tendang dia tk bincang lah 🤭

2y ago

bdn sy kecii je ..mngkin perut kembung ke buncit ke ..tu yg nmpak mcm baby bump kut ..berangan awal😂

kecik lagi 7w tu. saya dah 5 bulan pun naik sikit je perut. nak² lagi firstpreg, mmg kurang nampak lagi tu